Συνεργασία με Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών

Συνεργασία με Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών

Η επιχείριση μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών ως βασικός προμηθευτής για γρανίτες και χαλαζιακά πετρώματα.

Η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε πρωταγωνιστεί σε μεγάλα και μικρά έργα, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Με πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και καλύπτοντας τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής σήμανσης CE, η εταιρεία εισάγει, επεξεργάζεται και διαθέτει σττην αγορά υψηλής ποιότητας προϊόντα γρανίτη και μαρμάρου.

Οι ξεχωριστές ποικιλίες από φυσικά και τεχνητά πετρώματα σε πλάκες, τυποποιημένα προϊόντα και ειδικές διαστάσεις, το ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Εταιρίας Γρανιτών εγγυώνται τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Με το υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στη Θήβα, τα υποκαταστήματά της στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, τις θυγατρικές εταιρείες Granicon Oy στη Φινλανδία και Dionyssomarble Bulgaria στη Βουλγαρία, με τις διεθνείς συνεργασίες της, όπως η αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων Hanstone της φημισμένης νοτιοκορεατικής HANWHA, η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών βρίσκεται σταθερά στην κορυφή!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

English EN French FR German DE Greek EL